Aparat pentru gatit Sous Vide Zilan, 800 W, oprire automata, functie timer, display LCD, Argintiu/Negru O metoda de gatit de ultima ora, tot mai des folosita atat in bucatariile rafinate ale restaurantelor, cat si in din ce in ce mai multe bucatarii ale pasionatilor de gatit, este metoda de gatit sous-vide. De ce? Pentru ca aceasta metoda promoveaza gatitul sanatos, gustos, fara grasimi si uniform, pastrandu-se toate vitaminele si nutrientii in mancare, iar rezultatele sunt precise si superioare celor ale gatitului traditional. Principiul pe care se bazeaza aceasta tehnica de gatit este cel al vidarii alimentelor in pungi si mentinerea lor timp indelungat in apa, la o temperatura constanta si relativ scazuta (55°-65°C). Aparatul de la Zilan a fost special gandit pentru aceasta tehnica de gatit, intrunind toate calitatile unei utilizari simple si eficiente. De dimensiuni reduse si ocupand un minim de spatiu in bucatarie, aparatul functioneaza in cel mai simplu mod cu putinta: il atasezi de recipientul cu apa (in care urmeaza sa fie asezate pungile cu alimente, vidate), ii setezi temperatura la care doresti sa ajunga apa si il pornesti. Fara mirosuri raspandite prin toata casa, fara fum si fara deranj, revolutionezi arta gatitului in propria bucatarie, pregatind fripturi de vita, de porc, de pui, peste, oua, legume, fructe de mare, deserturi, siropuri, adica aproape tot ce iti doresti, intr-o forma mult mai gustoasa decat cea obisnuita. Aparatul nu se poate curata la masina de spalat vase. CARACTERISTICI PRINCIPALE Tip Sous-vide Utilizare Rezidential. Comercial Capacitate 6 l. 12 l Functii Oprire automata. Timer. Control temperatura. Protectie supraincalzire. Semnal sonor la finalizarea programului Numar programe 1 Tip programe Abur Material carcasa Inox. Plastic Culoare Argintiu/Negru Continut pachet 1 x Aparat pentru gatit Sous Vide CARACTERISTICI TEHNICE Putere 800 W Tip panou de comanda Digital Interval temperatura 0 - 100 ° C Tensiune alimentare 220 V. 240 V DIMENSIUNI Inaltime 37 cm Greutate 1 Kg Lungime cablu 1.5 m Aparat pentru gatit Sous Vide Zilan, 800 W, oprire automata, functie timer, display LCD, Argintiu/Negru O metoda de gatit de ultima ora, tot mai des folosita atat in bucatariile rafinate ale restaurantelor, cat si in din ce in ce mai multe bucatarii ale pasionatilor de gatit, este metoda de gatit sous-vide. De ce? Pentru ca aceasta metoda promoveaza gatitul sanatos, gustos, fara grasimi si uniform, pastrandu-se toate vitaminele si nutrientii in mancare, iar rezultatele sunt precise si superioare celor ale gatitului traditional. Principiul pe care se bazeaza aceasta tehnica de gatit este cel al vidarii alimentelor in pungi si mentinerea lor timp indelungat in apa, la o temperatura constanta si relativ scazuta (55°-65°C). Aparatul de la Zilan a fost special gandit pentru aceasta tehnica de gatit, intrunind toate calitatile unei utilizari simple si eficiente. De dimensiuni reduse si ocupand un minim de spatiu in bucatarie, aparatul functioneaza in cel mai simplu mod cu putinta: il atasezi de recipientul cu apa (in care urmeaza sa fie asezate pungile cu alimente, vidate), ii setezi temperatura la care doresti sa ajunga apa si il pornesti. Fara mirosuri raspandite prin toata casa, fara fum si fara deranj, revolutionezi arta gatitului in propria bucatarie, pregatind fripturi de vita, de porc, de pui, peste, oua, legume, fructe de mare, deserturi, siropuri, adica aproape tot ce iti doresti, intr-o forma mult mai gustoasa decat cea obisnuita. Aparatul nu se poate curata la masina de spalat vase. Aparat pentru gatit Sous Vide Zilan, 800 W, oprire automata, functie timer, display LCD, Argintiu/Negru O metoda de gatit de ultima ora, tot mai des folosita atat in bucatariile rafinate ale restaurantelor, cat si in din ce in ce mai multe bucatarii ale pasionatilor de gatit, este metoda de gatit sous-vide. De ce? Pentru ca aceasta metoda promoveaza gatitul sanatos, gustos, fara grasimi si uniform, pastrandu-se toate vitaminele si nutrientii in mancare, iar rezultatele sunt precise si superioare celor ale gatitului traditional. Principiul pe care se bazeaza aceasta tehnica de gatit este cel al vidarii alimentelor in pungi si mentinerea lor timp indelungat in apa, la o temperatura constanta si relativ scazuta (55°-65°C). Aparatul de la Zilan a fost special gandit pentru aceasta tehnica de gatit, intrunind toate calitatile unei utilizari simple si eficiente. De dimensiuni reduse si ocupand un minim de spatiu in bucatarie, aparatul functioneaza in cel mai simplu mod cu putinta: il atasezi de recipientul cu apa (in care urmeaza sa fie asezate pungile cu alimente, vidate), ii setezi temperatura la care doresti sa ajunga apa si il pornesti. Fara mirosuri raspandite prin toata casa, fara fum si fara deranj, revolutionezi arta gatitului in propria bucatarie, pregatind fripturi de vita, de porc, de pui, peste, oua, legume, fructe de mare, deserturi, siropuri, adica aproape tot ce iti doresti, intr-o forma mult mai gustoasa decat cea obisnuita. Aparatul nu se poate curata la masina de spalat vase. CARACTERISTICI PRINCIPALE Tip Sous-vide Utilizare Rezidential. Comercial Capacitate 6 l. 12 l Functii Oprire automata. Timer. Control temperatura. Protectie supraincalzire. Semnal sonor la finalizarea programului Numar programe 1 Tip programe Abur Material carcasa Inox. Plastic Culoare Argintiu/Negru Continut pachet 1 x Aparat pentru gatit Sous Vide CARACTERISTICI TEHNICE Putere 800 W Tip panou de comanda Digital Interval temperatura 0 - 100 ° C Tensiune alimentare 220 V. 240 V DIMENSIUNI Inaltime 37 cm Greutate 1 Kg Lungime cablu 1.5 m