• ECG Aparat de gatit multifunctional sub presiune MHT 1661 Pressione Nuovo 1000W 6 L 12 programe - Redecor.ro
  • ECG Aparat de gatit multifunctional sub presiune MHT 1661 Pressione Nuovo 1000W 6 L 12 programe - Redecor.ro

ECG Aparat de gatit multifunctional sub presiune MHT 1661 Pressione Nuovo 1000W 6 L 12 programe

VIVRE
Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 554,99 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Un singur aparat, nenumarate feluri de mancare

Putere nominala de intrare: 1000 W

Capacitate totala: 6 l (5,7l)

Vas din aluminiu cu strat antiaderent

Functie de reglare a intensitatii presiunii

Presiune min. 50 kPa , max. 90 kPa

Afisaj LCD clar cu lumina de fundal albastra

Interval de reglare a temperaturii: 40 – 160 ° C

Functie de pastrare la cald a mancarurilor, pana la 12 ore / 70 ° C


Control intuitiv, setarea timpului si a temperaturii

Program manual pentru setarea preferintelor personalizate

Cronometru 24 de ore

Capacitate ulei 3 l

Temperatura exterioara a carcasei nu depaseste 50 ℃

Capac si recipient detasabil

Carcasa din otel inoxidabil pentru curatare usoara, cu strat izolator

Accesorii: cos din plastic, lingura de plastic, cos de prajit, cupa de masurare, cablu de alimentare

Dimensiuni produs (h × W × D): 35,5 x 34,3 x 33 cm



2 moduri prestabilite pentru prepararea mai usoara si mai confortabila a mancarurilor





Programe presetate pentru gatit fara presiune



Slow cooking : Prepararea alimentelor imediat sub punctul de fierbere, fara utilizarea functiei de presiune marita, potrivita pentru numeroase tipuri de preparate


Multicook: diverse mancaruri savuroase fara folosirea presiunii, cu optiunea de a seta timpul, temperatura si pornirea intarziata.


Jam: Marmelada, ketchup sau chutney (condimente picante).


Fry: Pentru preparatele din branzeturi prajite, snitel, ciuperci, chiftele, conopida si alte alimente sau chipsuri, crochete si cartofi americani

Keep warm: pastreaza vasul cald dupa finalizarea programului



Programe presetate pentru gatit cu presiune crescuta






Rice: Rizoto si pilaf sau preparate separate.


Soup: Supa si baze de legume.


Stew: Prepararea legumelor in sos, carne si sosuri.


Porridge: Fulgi de ovaz, pasta de orez, etc.


Cake: Coacerea blaturilor de tort


Crispy: Preparate coapte, de ex. paste, cartofi cu carne, legume cu branza, musaca etc


Steam: Potrivit pentru preparate pe baza de legume, papanasi. In acest mod de preparare, ramane in alimente o cantitate substantiala de ingrediente pentru aroma, vitamine solubile in apa si alte elemente.



Dezvoltarea acestui aparat modern complet automat nu a fost deloc simpla si a presupus numeroase teste, in care functiile au fost verificate in practica. Putem spune acum ca prepararea alimentelor in acest dispozitiv multifunctional este cu adevarat usoara si sigura. Problema sigurantei a fost una dintre cele mai raspandite intrebari in timpul discutiilor de dezvoltare si testare. Datorita celor doua supape, una de functionare si una de siguranta, presiunea este intotdeauna sub control. Structura exterioara este proiectata astfel incat temperatura de pe peretii exteriori a invelisului din otel inoxidabil sa nu depaseasca 50 ° C.


Intr-adevar, acest dispozitiv modern poate gestiona multe metode de gatit diferite. 12 moduri presetate confera simplitate in utilizare; sunt selectate pe un panou de control mare, dominat de un afisaj grafic mare cu lumina de fundal albastra. Din lista de optiuni putem mentiona, de exemplu, asa-numita gatire lenta, adica o preparare lenta a alimentelor la temperatura scazuta. Gama de temperatura de gatit pentru acest aparat universal este de la 40 ° C la 160 ° C. Una dintre caracteristici este intretinerea si curatarea usoara dupa utilizare. Toate componentele principale pot fi indepartate, demontate usor si dupa spalare usor reasamblate. Oala interioara de 6 litri are o suprafata antiaderenta si poate fi indepartata complet din dispozitiv.


Gatiti modern cu oala sub presiune ECG MHT 1661 Pressione Nuovo


Gulasul delicios de vita este o mancare traditionala in unele zone din tara, care necesita un mod specific de preparare. In practica, prepararea acestui tip de mancare necesita destul de mult timp. Mancarurile precum gulasul sunt foarte gustoase si mai rapid preparate in oala sub presiune MHT 1661 Pressione Nuovo.


Multi dintre noi avem poate o usoara ingrijorare atunci cand urmarim o oala sub presiune care suiera, numita si „oala Papin”, pe aragaz sau pe o plita incinsa. Solutia revolutionara este oala sub presiune multifunctionala cu functionare automata. Tocmai de aceea acest produs a fost introdus pe piata in anul 2021 de marca ECG sub numele MHT 1661 Pressione Nuovo. Raspunsurile bucatarilor – atat a celor amatori cat si a celor profesionisti – sunt mai mult decat pozitive. Aparatul oferind o gama larga de utilizari isi merita cu succes pozitia in categoria de aparate multifunctionale.

Nici unul