Descriere
- Espressorul Bali de la BRA este fabricat din inox de calitate superiora, baza dubla si finisaje lucioase
- Capacitate este aproximativa de 625 ml si este potrivita pentru 4 portii de cafea espresso.
- Produs fabricat in Spania.
UTILIZARE:
Umpleti cu apa partea de jos a espressorului de cafea, montati filtrul ce are forma unei palnii, apoi umpleti-l cu cafea macinata mediu.
Nu tasati cafeaua excesiv.
Insurubati cele doua parti ale espresorului de cafea, avand grija ca filtrul si garnitura de cauciuc sa fie fixate corespunzator, pentru a asigura o etansizare perfecta, extrem de importanta!
Asezati espressorul la incalzit pe aragaz sau pe plita electrica.
Cand temperatura va creste, apa din recipientul aflat la baza espressorului se va ridica prin sita fina ce contine cafea macinata, trecand prin tubul colector si ajungand astfel direct in recipientul pentru colectarea cafelei.
Atentie!
- Nu lasati espressorul nesupravegheat. Cafeaua va fi gata in cateva minute.
- Folisit ochiul de aragaz potrivit, astfel incat flacara sa nu depaseasca baza espressorului.
INTRETINERE:
Folositi detergent de vase pentru a spala espressorul de cafea dupa fiecare utilizare.
Ocazional, curatati suprafata exterioara a espressorului de cafea cu solutie lichida pentru lustruit metale.
Iubitorii de cafea stiu ca o cafea tare, gustoasa si foarte aromata se poate face numai in acest tip de espressor de cafea deoarece pastreaza toate proprietatile cafelei.
Material: Inox.
Culoare: Argintiu.
Sursa caldura: Electric.
Sursa caldura: Gaz.